En allsidig partner for ditt prosjekt

Våre tjenester

Komplett rehabilitering av bad, vaskerom og toalettrom

På tide å pusse opp badet? Arbeid på våtrom bør alltid utføres av fagkyndige. Vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for at du skal få et trygt og lekkert resultat.

Flisarbeid og mikrosement

Vil du legge fliser i gangen eller kanskje over kjøkkenbenken? Vi har lang erfaring innen flis og mikrosement.

Gulvlegging

På tide å skifte ut det slitne gulvet som har blitt skrapet opp av hundeklør, barneleker og stiletthæler over tid? Vi har lang erfaring med å legge ulike typer gulv – alt fra flis og parkett til vinyl og laminat. Vi gir deg våre beste råd for optimalt vedlikehold av gulvet.

Innvendig og utvendig maling

Maling kan virke som enkelt arbeid, men et plettfritt og holdbart resultat krever solid kunnskap om både produktene som brukes og teknikkene som gir best effekt. Vi har begge deler! Få huset malt av erfarne fagfolk, og få et resultat som holder i lang tid.

Mindre snekkeroppdrag

Har du behov for hjelp til snekkerarbeid som å fornye vegger og himling, montere nytt kjøkken eller skifte dør? Vi har fagfolk som kan hjelpe deg med dette!

Vi kommer gjerne på gratis befaring

Ønsker du å gjøre en forandring hjemme, men vil vite hva det koster først? Vi kommer gjerne på befaring hos deg, slik at vi kan gi deg et mest mulig nøyaktig prisanslag. Kontakt oss for å avtale et tidspunkt som passer for deg.

Avtal befaring